Sociaal domein

Inclusieve Samenleving & Particpatie

De transformatie waarmaken is één van de grootste uitdagingen in het sociaal domein. Het gaat om echte veranderingen, een inclusieve samenleving met nieuwe oplossingen en een sterke sociale infrastructuur.

Voor een groeiende groep mensen is ‘eigen kracht en participatie’ een brug te ver is. Ze moeten kunnen blijven rekenen op noodzakelijke zorg en ondersteuning.

Deze groep mensen heeft behoefte aan goede sociale werkers die de competenties hebben om sociale netwerken te bouwen, vrijwilligers te coachen en mensen te activeren. Vooral het kunnen samenwerken met andere professionals (o.a. wijkverpleegkundigen, jeugdhulpverleners, huisartsen) is daarbij van belang.
Zonder deze samenwerking kan er geen goede transformatie plaatsvinden.


Transformatie

Bent u op zoek naar professionals die deze transformatie samen met u kunnen waarmaken? Op project- of interimbasis of vast in dienst bij uw organisatie? TCF Public Professionals biedt duurzame en flexibele oplossingen voor de publieke sector; o.a. lokale overheden, maatschappelijke instellingen, woningcorporaties en ketelpartners. De Professionals van TCF Public Professionals onderscheiden zich door hun actuele kennis en ervaring op complexe overheidsthema’s zoals de transformatie van het sociaal domein en beschikken over de juiste én voldoende expertise op alle functies en ervaringsniveau in de volle breedte van het Sociaal Domein.

Hierbij kunt u denken aan:

* Participatie en Werk
* Burgerzaken
* Onderwijs
* Wonen
* Jeugd en Gezin
* Wmo (Maatschappelijke Ondersteuning)
* Sociale Wijkteams
* Langdurige Zorg (Wlz)

* Schuldhulpverlening
* Handhaving
* Armoede en Minima
* Inburgering
* Uitkeringsadministratie
* Terugvordering
* Bezwaar en Beroep
* Arbeidsmarkt

Direct onze expertise nodig of wilt u een afspraak maken?
Bel met Esther Kornelis: 06-42626709

 

Professional?


Wil jij als TCF Public Professional er toe doen en wil jij het verschil maken? Wil je werken aan maatschappelijk relevante
opdrachten voor onze opdrachtgevers binnen zorg & welzijn? Schrijf je dan nu in voor meer info over onze dienstverlening.

 

Schrijf je nu in!

 

Deze website plaatst een cookie voor het verbeteren van de gebruikerservaring, Er worden geen tracking cookies geplaatst.