Interim (ZZP)

Ik zoek een ZZP-er

Steeds meer professionals werken tegenwoordig als zelfstandig ondernemer in de publieke sector. Voor u als orgnaisatie levert dit veel nieuwe mogelijkheden op. Maar het levert ook nieuwe uitdagingen: hoe ervaren is een ZZP-er? Hoeveel administratie komt er bij kijken? En hoe wordt continuïteit gewaarborgd. TCF Public Professionals heeft een netwerk van zelfstandig professionals met ervaring en kennis van zorg en welzijn, ruimte, bedrijfsvoering of het sociaal maatschappelijk domein.. We hebben altijd goede mensen beschikbaar die snel inzetbaar zijn op ieder niveau. Van uitvoerende professional tot leidinggevende.

 

Snel nieuwe medewerkers vinden

TCF Public Professionals zoekt in haar netwerk naar de 3 beste kandidaten en stelt deze aan u voor nadat we de kandidaten uitgebreid hebben gesproken. U ontvangt maximaal 3 CV’s met daarbij een uitgebreid toelichting Als u een keuze heeft gemaakt, zorgen wij voor de verdere (administratieve) afhandeling. De gekozen kandidaat kan zo snel als mogelijk voor u aan de slag.
TCF Public Professionals is de specialist  in het snel vinden van flexibele professionals met de juiste achtergrond, ervaring en persoonlijkheid passend bij uw organisatie en de uitdagingen van morgen.

Ervaren recruiters met de juiste kennis

We hebben jarenlange ervaring in recruitment voor de publieke sector. Wij adviseren opdrachtgevers over de invulling en aanpak van de opdracht.
Voor TCF Public Professionals  stopt het werk dus niet na een  plaatsing . Wij blijven opdracht verantwoordelijk en aanspreekbaar tot en met de laatste dag van de opdracht.

 

Wet DBA

Binnenkort is, voor de vraag of er loonheffingen verschuldigd zijn, beslissend of er sprake is van een (fictieve) dienstbetrekking.
TCF Public Professionals  is goed voorbereid op de nieuwe regelgeving omtrent model overeenkomsten.

 

Voordelen TCF Public Professionals voor de klant

Wij zijn buiten kantooruren bereikbaar
Alle ZZP-ers zijn in het bezit van de juiste diploma’s en documenten
Tarieven zijn transparant en worden vooraf besproken
TCF Public Professionals doet een uitgebreide screening voordat de ZZP-er wordt voorgesteld aan u

Deze website plaatst een cookie voor het verbeteren van de gebruikerservaring, Er worden geen tracking cookies geplaatst.