Detacheren

Detacheren

Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit uw reguliere bezetting afwezig zijn door ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit – zoals tijdens een project of een piekmoment – kan de aanpak van TCF Public Professionals uitkomst bieden.

 

Natuurlijk TCF Public Professionals

TCF Public Professional selecteert binnen 48 uur voor u de juiste professionals die direct impact kunnen hebben binnen uw organisatie.  Onze professionals hebben kennis en ervaring binnen de werkvelden: zorg en welzijn, sociaal, ruimte, vastgoed, infra en bedrijfsvoering. Van ambitieuze young professionals tot aan ervaren seniors, wij hebben voor u altijd de professional in het vakgebied waarin u zoekt.  De positief-kritische blik van onze professionals geven een extra impuls aan het project of de afdeling waar zij komen te werken. Zij werken graag op projectbasis en zijn eraan gewend om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen. Samen met onze professionals ontwikkelen we vandaag al de kennis en vaardigheden die morgen nodig zijn.

Detachering vanuit groot netwerk van medewerkers

TCF Professional ontzorgt u in uw zoektocht naar (tijdelijke) extra medewerkers. Wij regelen het hele traject van de selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Zo kunt u zich blijven focussen op uw dagelijkse business. Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen goed opgeleide professionals in dienst, maar ook een groot en actueel netwerk van professionals op de arbeidsmarkt. Ideaal voor organisaties die tijdelijk hoogwaardige professionals willen inzetten met de zekerheid van flexibiliteit en kwaliteit.

 

Voordelen van detachering voor werknemers

Gedetacheerden hebben veelal dezelfde zekerheden als bij een vaste baan. Denk bijvoorbeeld aan een contract voor onbepaalde tijd, maar dan wel met het voordeel dat zij verschillende projecten kunnen doen bij interessante opdrachtgevers. Daarnaast krijgen zij persoonlijke begeleiding en bouwen ze snel een groot netwerk op. Deze stimulansen zorgen ervoor dat onze specialisten gemotiveerde, ontwikkelings- en toekomstgerichte werknemers zijn.

 

Direct onze expertise nodig of wilt u een afspraak maken?

Bel met Esther Kornelis: 06-42626709

Deze website plaatst een cookie voor het verbeteren van de gebruikerservaring, Er worden geen tracking cookies geplaatst.