Zorg & Welzijn

Zorg & welzijn in beweging

Zorg & welzijn zijn enorm in beweging en de roep om de juiste zorgprofessionals is daarom groot. Demografische, organisatorische en technologische trends in de zorg zijn versneld aangescherpt. Belangrijke ontwikkelingen daarbij in de zorg zijn: vergrijzing, chronische ziekten en de stijgende zorgkosten.

Dat de Nederlands samenleving vergrijst, is goed te merken in de toename van de zorgvraag. Mensen blijven langer leven en krijgen daarom te maken met meerdere chronische aandoeningen. Er is dus meer ondersteuning nodig, dat kost geld en menskracht. De roep om zorgprofessionals neemt alleen maar toe, zowel in de zorgtaken als in de bedrijfsvoering.

Zorgorganisaties klaar voor de toekomst

Zorgorganisaties doen er goed aan om klaar te zijn voor de toekomst. Ketensamenwerking is een goede ontwikkeling om preventie, zorg en welzijn zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen en te koppelen. Dit kan, door meer opgavegericht te werken en minder muren op te trekken tussen verschillende aandachtsgebieden. Transparantie is hierbij een belangrijke voorwaarde. Veel zorgtaken automatiseren al door digitale transformatie. Om al deze facetten van ontwikkeling goed te kunnen begeleiden, is het belangrijk de juiste mensen aan boord te hebben.

Wilt u als organisatie klaar zijn voor de toekomst? Zorg er dan voor dat u de juiste professionals aan boord hebt.
TCF Public Professionals werft en detacheert ervaren professionals die u helpen de uitdagingen van morgen aan te pakken.

Voor welke functies kunt u bij ons terecht?

Bij TCF Public Professionals bemiddelen wij professionals de gespecialiseerd zijn in zorgverlening en functies in de bedrijfsvoering.

Zorgverlening
*
Regiomanagers
* Locatiemanagers
* Clustermanagers
* Teammanagers
* Kwaliteitsverpleegkundigen
* Teamcoaches
* Zorgbemiddelaars
* Planningsconsulenten/Roosteraars.                       
*
Verpleegkundigen (extramuraal/intramuraal)
* Verzorgenden IG
* Helpenden(+)
* Coördinerend Verpleegkundigen
* Persoonlijk begeleider

Bedrijfsvoering
* Financials
* Inkopers
* Facilitair medewerkers
* HR Medewerkers
* HR adviseurs
* Beleidsmedewerkers
* Management assistenten
* Juridisch medewerkers
* Communicatiemedewerkers/adviseurs

Direct onze expertise nodig of wilt u een afspraak maken?
Bel met Esther Kornelis: 06-42626709 of met Ysolde Westenbroek: 06-16123680

Professional?

Wil jij als TCF Public Professional er toe doen en wil jij het verschil maken? Wil je werken aan maatschappelijk relevante
opdrachten voor onze opdrachtgevers binnen zorg & welzijn?  Schrijf je dan nu in voor meer info over onze dienstverlening.

Schrijf je nu in!

Deze website plaatst een cookie voor het verbeteren van de gebruikerservaring, Er worden geen tracking cookies geplaatst.