Bedrijfsvoering

Publieke waarde realiseren?

Het werkveld Bedrijfsvoering is een belangrijk middel om publieke waarde te kunnen realiseren. Daarbij is integraliteit en wendbaarheid cruciaal om grip te houden en in control te zijn. De stappen inzicht, scenario’s en kerntaken-budgettering,  zijn versnellers om integraliteit en wendbaarheid te creëren. Ofwel, de mate waarin een organisatie in staat is beheerst te schakelen in ambities en plannen binnen een financieel gezond kader.

Het gaat daarbij niet om een éénmalige exercitie om tot een sluitende begroting te komen, maar om op dit soort vraagstukken stelselmatig in control te zijn. Om zo ook in tijden van crisis handvatten en scenario’s te hebben: wat komt er op ons af, welke ambities zijn nu relevant, wat kunnen we financieel aan en hoe operationaliseren we dit met onze organisatie? Dit soort vraagstukken aanvliegen, vergt vakmanschap, verfrissende inzichten, visie en aanbevelingen.

Onze professionals

Bent u op zoek naar professionals binnen het werkveld bedrijfsvoering op project of interimbasis of vast in dienst bij uw organisatie? Onze professionals zijn in staat om u te ondersteunen bij deze vraagstukken, zodat wij samen met u de publieke waarde kunnen realiseren.  TCF Public Professionals biedt duurzame en flexibele oplossingen voor de publieke sector; o.a. gemeenten,  woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, maatschappelijke organisaties, waterschappen en provincies.

De Professionals van TCF Public Professionals onderscheiden zich door hun actuele kennis en ervaring op  onder meer de expertise gebieden:

* Financien
* Inkoop en contractmanagement
* Personeels- en. salarisadministratie
* Concerncontrol & Interne Controle
* Marketing & arbeidsmarktcommunicatie
* Juridische zaken
* DIV/ICT
* HR
* Organisatieadvies

 

Direct onze expertise nodig of wilt u een afspraak maken?
Bel met: 06-42626709

 

Professional?


Wil jij als TCF Public Professional er toe doen en wil jij het verschil maken? Wil je werken aan maatschappelijk relevante
opdrachten voor onze opdrachtgevers binnen de bedrijfsvoering? Schrijf je dan nu in voor meer info over onze dienstverlening.

 

Schrijf je nu in!

 

Deze website plaatst een cookie voor het verbeteren van de gebruikerservaring, Er worden geen tracking cookies geplaatst.