Over ons

TCF Public Professionals, net even anders….

TCF Public Professionals is een bemiddelingsbureau voor tijdelijke en vaste professionals binnen de publieke sector. Onze inhoudelijke kennis en focus liggen in de werkvelden: welzijn, zorg en woningcorporaties.  Met meer dan 20 jaar ervaring, betrokkenheid en passie voor de (semi) publieke sector, willen wij publieke en maatschappelijke organisaties helpen om hun steeds veranderende vraag te realiseren.
Dit doen wij door de beste professionals met de juiste kwaliteiten voor u in te zetten die u kunnen helpen om uw opdracht tot een goed einde te brengen.

Binnen TCF Public Professionals staan de ambities van onze mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent.
Iedere organisatie maar ook iedere persoon is uniek. Het samenwerken met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken is onze kracht. Daarnaast durven we écht anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. In onze dienstverlening gaan we net iets verder dan anderen. Daar waar anderen stoppen, gaan wij verder.

Waarom moeilijk doen, als het gemakkelijk kan.
Welkom bij TCF Public Professionals, ons team helpt u graag verder.

Deze website plaatst een cookie voor het verbeteren van de gebruikerservaring, Er worden geen tracking cookies geplaatst.